Film: Bollywood-satire om bin Laden klar for Norge

Pakistans største popstjerne spiller hovedrollen når Bollywood tar for seg tilstanden i verden etter 11. sep-tember 2001.

«Tere bin Laden» («Uten deg bin Laden») heter filmen som har premiere i India denne helgen og som senere vil bli vist i USA. Den handler om en journalist som får visumet sitt inndratt og blir nektet adgang til USA, skriver VG Nett.

Han produserer en video med en bin Laden-lookalike, som fører til storstilt etterforskning fra øverste hold i Det hvite hus.

– Det er en satirisk film som ikke fornærmer noen ideologi, har hovedrolleinnehaveren, den pakistanske superstjernen Ali Zafar uttalt om filmen.

Regissør Abishek Sharma sier han har ønsket å presen-tere «den vanlige mann i gatas» blikk på hendelsene etter 11. september 2001.

– Det handler om en mann som verken er fundamentalist eller islamofob. Han er bare en fyr som blir skviset mellom to verdener. Vi har prøvd å få plass til litt humor rundt problemene verden møter i dag, med krigen mot terror, islamofobi og fundamentalisme, sier han i et intervju med Indiarealtime.

Les mer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: