Psykisk utviklingshemmet mann ble skutt i ryggen og trampet på før han døde

Politimennene skal ha skutt to menn til døde og såret fire andre under Danzingerbroen bare dager etter orkanen Katrina hadde rammet byen i august 2005.

Fire politimenn er tiltalt for å ha skutt og drept to ubev-æpnede personer i kaoset som oppsto etter Katrina-katastrofen i 2005.

De tidligere politimennene Robert Gisevius, Kenneth Bow-en, Anthony Villavaso og Robert Faulcon møtte i retten sammen med ytterligere to politimenn.

Den alvorlige tiltalen er på i alt 27 tiltalepunkter. Fra før har fem politibetjenter erklært seg skyldige i å ha hjulpet de tiltalte med å dekke over ugjerningene, skriver TV 2 Nyhetene.

De fire politimennene skal ha skutt to menn til døde og såret fire andre under Danzingerbroen bare dager etter orkanen Katrina hadde rammet byen i august 2005.

En av de drepte var en psykisk utviklingshemmet mann som ble skutt i ryggen og trampet på før han døde. Den andre var en 17 år gammel gutt som ble skutt med familien som øyenvitner.

Se også: Den største gategjengen i USA

Flere av kollegaene skal ha hjulpet til med å fabrikere falske vitneutsagn, forfalsket rapporter og plantet en pistol på et av ofrene for å få det til å se ut som politiet skjøt i selvforsvar.

Les mer

One Comment to “Psykisk utviklingshemmet mann ble skutt i ryggen og trampet på før han døde”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: