Stadig flere tenåringer bruker heroin

Det registrerer Uteseksjonen i Oslo som jevnlig treffer på mindreårige i rusmiljøene i hovedstaden. Bare i juli har de levert fra seg åtte bekymringsmeldinger til barnetjenesten, knyttet til barn under 18 år.

– Over tid har vi sett at det er færre som faller utenfor, men de som faller, faller hardere. Disse mindreårige introduseres også raskere til tyngre rusmidler siden tilgjengeligheten er så stor i Oslo, sier leder Børge Erdal hos Uteseksjonen i Oslo kommune til Nettavisen.

Lørdag døde ei 15 år gammel jente i Bergen. I en leilighet i Solheimsviken skal hun sammen med en 18-åring og flere andre ha ruset seg, blant annet på heroin.

I Bergen kommer det rapporter om at stadig flere tenåringer bruker heroin. Det forteller narkomane til NRK og Utekontakten i Bergen bekrefter fenomenet.

Les mer

One Comment to “Stadig flere tenåringer bruker heroin”

  1. Hvordan få bukt med dette når til og med våre betrodde og betalte tjenere forråder oss? Ifølge Kay Griggs var, og kanskje er, en sjef i et norsk fengsel mellommann mellom NATO og folket for salg og distribusjon av narkotika, The Kay Griggs interviews http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4389

    Mh,
    Otto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: