Søvnsyke av Pandemrix: Vaksinen kan ha ført til flere tilfeller av narkolepsi i Sverige

I Sverige skal det nå granskes om seks tilfeller av den alvorlige søvnsykdommen narkolepsi skyldes svinein-fluensavaksinen Pandemrix.

Det svenske legemiddelverket undersøker nå om svine-influensavaksinen kan være årsaken til flere tilfeller av den alvorlige søvnsykdommen narkolepsi. Seks tilfeller av syk-dommen granskes nå, skriver Dagbladet.

– Vi skal samle vår ekspertgruppe for å finne ut årsak-en, sier Mårten Forrest hos det svenske legemiddel-verket til Aftonbladet.

Siden massevaksinasjonen av seks millioner svensker i vinter har det svenske legemiddelverket fått et stort antall rapporter om bivirkninger av vaksinen, Pandemrix.

Seks av disse bivirkningsrapportene skal inneholde en mistanke om at vaksinen er årsak til den uvanlige og alvorlige sykdommen narkolepsi.

– Tirsdag skal en ekspertgruppe treffes og sammenstille de data som finnes. I tillegg har vi begjært inn flere rapp-orter, sier Forrest.

Les mer

One Comment to “Søvnsyke av Pandemrix: Vaksinen kan ha ført til flere tilfeller av narkolepsi i Sverige”

  1. Vi manglet ikke dokumentasjon på tidligere skader når salgs- og krigsframstøtet startet. Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 Information in english language

    Mh,
    Otto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: