Mystisk maskert person som etterligner Martin Luther herjer norske kirker

En mann (eller kvinne?) kledd i kappe har de siste tre ukene «angrepet» tolv kirker i østlandsområdet.

Ingen vet hvem dette er, men personen skjuler seg bak aliaset «Cave Canem», som er latin for «Vokt dem for hunden».

Han kaller selv de nattlige kirkebesøkene for «angrep», og det han gjør er å henge opp plakater på kirkedørene, ikke ulikt slik Martin Luther opererte for snaut 500 år siden.

Politiet har startet etterforskning av det som har skjedd.

– Vi har opprettet en undersøkelsessak på det, og har sendt det som er sikret til Kripos for teknisk bistand og undersøkelse, opplyser politibetjent Frode Presthus ved Modum lensmannskontor til Nettavisen.

To kirker i deres distrikt har fått de mystiske oppslagene hengt opp på kirkedøra. Kors er også satt opp ned ved kirkedørene.

Les mer

One Comment to “Mystisk maskert person som etterligner Martin Luther herjer norske kirker”

  1. Cave canem er rett og slett glup og flink 🙂 et individ med positivt og kreativt samfunnsengasjement, som akter å vise enkelte dogmers kveldende og dødelige virkning på enkeltindivider og samfunn. Cave canem har funnet en god nisje, en form som kan virke brukbart. I fall han herjer, ser jeg ikke noe som blir ødelagt av herjinga men noe er i ferd med å bli bygd. Eksempelvis, en nesten ubrukt og nokså dogmatisk død Nidarosdom står og herjer i stillhet her i Trondheim, en herjing som ikke bygger opp noe særlig positivt som kan påvises empirisk. Se på folk gå forbi Nidarosdomen, er de glad i den? Ifall noen er, er det ikke synlig. Kan et symptom på det samme være i den mer beskjedne nabokirka?, The illuminati all-seeing eye, altseende øye, Vår Frue Kirke, church, Trondheim, Norway, Norge http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=26#M6873

    Mh,
    Otto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: