Vil ikke avsløre hvor pengene stammer fra

Wikileaks holder sine bidragsytere hemmelig og har et komplisert nettverk av selskaper.

Nettstedet Wikileaks, som nylig har publisert over 76.000 klassifisert eller konfidensielle dokumenter om krigen i Afghanistan, holder godt på én hemmelighet – nettsted-ets penger, skriver E24.

Flere regjeringer og selskaper har forsøkt å sette en stopper for Wikileaks og spredningen av sensitive doku-menter. Selskapets talsmann, Julian Assange, frykter at om detaljer rundt finansieringen skulle bli kjent, kunne nettstedets infrastruktur og pengeflom bli påvirket.

For å forhindre at pengestrømmen skal tørke opp, har Wikileaks konstruert et komplisert system for å samle inn penger. Målet er å hindre at tredjeparter skal få tilgang til informasjonen om hvem som har donert og hvordan pengene har blitt brukt, opplyste Assange i et intervju like etter publiseringen av Afghanistan-dokumentene.

Les mer

One Comment to “Vil ikke avsløre hvor pengene stammer fra”

  1. Wikileaks må være åpne mhp all virksomhet, inklusive bidragsytere, dette for også å oppnå tillitt i befolkninga. WikiLeaks story soft, coverage a 9/11-like lie. CIA, Mossad and Soros behind Wikileaks http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=26#M6870

    Mh,
    Otto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: