Hitler hadde jødiske aner

Adolf Hitler omtalte seg selv som føreren for den ariske rase. DNA-analyser fra hans slektninger viser imidlertid at den tyske diktatoren selv var av jødisk avstamning.

Hitler skal visstnok ha vært bekymret over muligheten for at han ikke var av «ren arisk avstamming». Ryktet gikk ut på at hans far, Alois Hitler, var sønn av jøden Leopold Frankenberger.

Nå har den belgiske jornalisten Jean-Paul Mulders og historikeren Marc Vermeeren funnet 39 av Adolf Hitlers slektninger, blant dem Hitlers fetter, og tatt spyttprøver. Disse er DNA-analysert og resultatene viser at Hitler hadde god grunn til bekymring.

Et kromosom kalt Haplogroup E1b1b1 ble funnet i slekt-ningenes DNA. Dette finnes knapt i det Hitler mente var den overlegne ariske rase, men er vanlig blant folk i Nord-Afrika – og ikke minst blant askenasi- og sefardiskjøder.

Kromosomet regnes for å være ett av de beste genetiske kjennetegnene på jøder, skriver Dagbladet.

– Man kan med dette slå fast at Hitler var i slekt med menneskene han foraktet og forsøkte å utrydde, skriver Mulders i det belgiske magasinet Knack.

One Comment to “Hitler hadde jødiske aner”

  1. For å tøye dette litt lengre, ifølge informasjon undertegnede har kommet over på veien, et tverrsnitt, Adolf Hitler var nær slekt av Rothschlild-familien, og Angela Merkel kan være datter av Adolf Hitler, med bruk av genteknologi metoder. For interesserte, søk informasjon om dette selv

    Mh,
    Otto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: