«Ekstremværet som herjer kloden skyldes naturlige svingninger i solaktiviteten»

Flomkatastrofen i Pakistan og skogbrannene i Russland har direkte sammenheng med aktiviteten på solen. Det mener astrofysiker og værvarsler Piers Corbyn.

Corbyn er svoren opponent mot vedtatte klimasannheter og mener at solen er årsaken til alle klimaendringer. Det vi ser nå er etter hans syn en dreining mot et kjøligere klima for resten av dette århundre!

Dermed kan man trygt si han er på kollisjonskurs med IPCC, Al Gore og andre klimaforskere som fronter CO2 som kilde til kraftig oppvarming av kloden.

Han forutså tidlig i fjor sommer vinteren som var på vei. Corbyn benytter seg av endringer i solen for varsle været langt frem i tid. Han påstår å ha en treffprosent på 85.

One Comment to “«Ekstremværet som herjer kloden skyldes naturlige svingninger i solaktiviteten»”

  1. Vi har også hatt unaturlige og store haarp og chemtrail aktiviteter, se informasjon med kommentarer, Chemtrail, HAARP, related, watch http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1669&start=1 , men dette er i myndigheters og medias vanvittige og avtalte tabulister, Norske mediers samlede TABU-oversikt http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: